Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی گفت: یکی از اولویت‌های مدیریت شهری فعالیت مجدد در حوزه ساخت مترو است، که با توجه به رکودی سه ساله در ساخت مسیرهای جدید مترو، عملیات احداث خطوط 8 تا 11 به سرعت آغاز شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در دویست و هجدهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسه هم اندیشی صبح امروز گفت: صبح امروز جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت رئیسه شورای شهر تهران برگزار شد و موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در جلسه هیئت رئیسه موضوعاتی مانند دستور جلسه و نامه نگاری‌هایی را که هیئت رئیسه لازم است به آن ورود کند مورد بررسی قرار دادیم و در ادامه هم موضوع غذای کارکنان شورا مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: یکی دیگر از موضوعاتی که مورد بحث قرار گرفته بود ارجاع طرح‌ها و لوایح به کمیسیون مشترک بود که گاهی مشاهده می‌شود اختلاف نظرها مانع جمع بندی نهایی می‌شود و نیاز است هیئت رئیسه به موضوع ورود کند.

هاشمی در واکنش به آتش سوزی‌های سریالی بوستان‌های پایتخت گفت: آتش سوزی‌ها دلیل مشخصی دارد و آن میزان بارش‌های امسال بود که موجب رشد علف‌ها و گیاهان خود رو شد و در ادامه با گرم شدن هوا و خشک شدن علف‌ها ما شاهد این هستیم که کوچک‌ترین جرقه‌ای باعث ایجاد آتش سوزی در فضای سبز می‌شود.

او با اشاره به افتتاح بوستان ارتش گفت: ابتدا لازم است که از شهردار تهران و همچنین ارتش برای در دسترس مردم قرار گرفتن پادگان 06 و تبدیل آن به بوستان ارتش که دیروز افتتاح شد قدردانی کنم. با توجه به اینکه یکسال تا انتخابات شورای ششم باقیمانده است، در سال پایانی دوره پنجم شورا قرارداریم. این زمانی است که باید از اقدامات این دوره نتیجه گیری شود و شهروندان دستاوردهای مدیریت شهری را مشاهده کنند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: با توجه به مشکلاتی که در این دوره در فرایند توسعه شهر ایجاد شد، تغییرات مکرر در مدیریت شهری و شرایط سخت اقتصادی کشور، از مهمترین آنها محسوب می‌شدند. انتظارات عمومی از اقدامات توسعه‌ای و زیرساختی در این دوره هنوز محقق نشده است. به همین دلیل برنامه‌های اولویت‌محور تحقق‌پذیر از سوی شورا مطرح شد که با استقبال دکتر حناچی و همکاران او مواجه شد.

او تاکید کرد: در سال باقیمانده به نظر می‌رسد که فرصت و منابع برای اجرای همه طرح‌ها وجود نداشته باشد اما اگر شهرداری بتواند در چند حوزه کلیدی موفق عمل کند، می‌تواند به نوعی نماد دستاوردهای این دوره از منظر افکار عمومی تلقی شود. در حوزه نخست، نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، از طریق تامین اتوبوس و واگن مترو که بتواند با افزایش تقاضای سفر در ابتدای سال تحصیلی، از ازدحام و شرایط ناایمن برای گسترش بیماری کرونا جلوگیری کند.

هاشمی ادامه داد: اولویت دیگر، فعالیت مجدد در حوزه ساخت مترو است، که با توجه به رکودی سه ساله در ساخت مسیرهای جدید مترو، عملیات احداث خطوط 8 تا 11 به سرعت آغاز شود. در حوزه پسماند و محیط زیست، اجرای طرح جامع پسماند آغاز شود. شرایط غیربهداشتی جمع‌آوری و دفن زباله و معضل فعالیت مافیای زباله و کودکان کار ساماندهی شود.

رئیس شورای شهر تهران همچنین افزود: در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده و مسکونی با تعریف پهنه «تی»، بارگذاری در اطراف کریدورهای پرظرفیت حمل و نقل عمومی انجام شده و هم ارائه خدمات به شهروندان تسهیل شود، هم ترافیک و استفاده از خودروهای شخصی کاهش یابد و هم منابع برای توسعه سیستم حمل ونقل عمومی تامین شود و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار هم در این مناطق تسریع و شتاب گیرد.

او یادآور شد: البته طبیعی است که بروکراسی حاکم بر شهرداری و سایر دستگاه‌های مرتبط نظیر سیستم بانکی، شورای‌عالی شهرسازی و وزارتخانه‌های مرتبط ممکن است در برابر ایجاد شتاب در تحقق اولویت‌ها، مقاومت کنند اما هنر و جسارت مدیران باید به اندازه‌ای باشد که با ریسک‌پذیری و اراده جدی، حداقل در اولویت‌ها فعالیت مدیریت شهری را شتاب ببخشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس شورای شهر تهران زیست محیطی مترو محسن هاشمی مدیریت شهری شورای پنجم بوستان ها آتش سوزی های سریالی رئیس شورای شهر تهران مدیریت شهری آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله

به گزارش خبرآنلاین،مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902378

دیگر خبرها

  • سوال معنادار عضو زن شورای شهر به حصارکشی پارک لاله | فیلم
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • درخت کشی در تهران
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران/قرار نیست درختی در این محدوده قطع شود
  • تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟